Προϊόντα για χάντσμαν v2 (5)

GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Υγρό μεταφοράς ψύξης και θέρμανσης με βάση το μονοαιθυλενογλυκόλη για τεχνικές εφαρμογές
Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο Πρωτεΐνη Σόγιας VEGACON® 70, Συμπυκνωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας, Πρωτεΐνη Σόγιας

Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης. Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη. Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
91-169395x9,0

91-169395x9,0

Λάμες κατάλληλες για μηχανές ραψίματος Pfaff
ΕΤΗΣΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ 2021

ΕΤΗΣΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ 2021

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ 2021 (1-όψη 12, 13, 14, 15 ή 16 μηνών DIN A3 = 29,7 εκ. x 420 εκ. έως DIN B1 = 70 εκ. x 100 εκ.), όπου μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.